Meny

MAT - VIN

FÖRRÄTTER

Norröna Matjessill 135
Serveras med brynt smör, ägg, picklad rödlök, gräddfil & potatis

Terrine på hummer & pilgrimsmussla 165
Kalixlöjrom från Bröderna Persson, picklad rättika & dillemulsion

Carpaccio 165
Carpaccio på oxfilé med picklad svamp, rödlök, rökta lingon, parmesankrisp & tryffelmajonnäs

Husets Fisk-& skaldjurssoppa ”Halv” 155
Serveras med dagens fisk samt bröd

HUVUDRÄTTER

Smörstekt Hälleflundra 325
Serveras med svampragu, knaprigt bacon samt potatis/jordärtskockspuré

Husets Fisk-& Skaldjurssoppa 245
Serveras med dagens fisk & skaldjur samt bröd

Boeuf Bourguignon 275
Serveras med potatispuré och persilja

DESSERTER

Friterad Camembert 125
Serveras med hjortron & friterad persilja

Chokladtryffel 35
Mörk choklad smaksatt med havtorn & kaffe

Friterad banan 95
Serveras med vaniljglass & chokladsås

MENY FÖR VÅRA MINIKOMPISAR

Fishbites med pommes 85

Pasta & köttfärssås 85

2 st pannkakor med sylt & grädde 55

Vaniljglass med kex & strössel 49